Spreiding en binaire opties

partnerVerspreiding sportweddenschappen en binaire opties handel zijn zeer vergelijkbaar in concept. Beide betrekking hebben op het maken van voorspellingen op de prijsbewegingen. Beide betrekken dus handel in financiële instrumenten die zijn gebaseerd op de prijsbewegingen van de onderliggende activa. En geen van beide soort handel moet u eigenlijk zelf het activum waarop een bepaalde handel is gebaseerd.

Maar er zijn dus reeds lang gevestigde verschillen tussen verspreiding sportweddenschappen en binaire opties. We krijgen in deze verschillen in de ruimte hieronder. Ten eerste, we dekking van de basics van het uitgespreide wedden en uitleggen hoe ervaren handelaren hun verliezen te beperken en sluis in hun winsten. Wij zullen vervolgens vergelijken uitgespreide wedden met binaire opties, nadruk enkele van de manieren waarop ze verschillen. Als je hebt nagedacht over verwikkeld raken met uitgespreide wedden, wat ben je bezig met lezen dreigt te bewijzen waardevolle.

Uitgespreide het wedden 101: hoe verspreid wedden werken

Spreads worden vaak gebruikt in sportweddenschappen. Wanneer een spel of een wedstrijd wordt gehouden tussen een favoriet en underdog, wordt een punt spread gebruikt voor het creëren van een markt aan beide zijden. Anders zou iedereen gewoon wedden met de favoriet. De verspreiding zorgt ervoor dat de helft van de gebed poort terug de underdog. Zo kan een markt zeer gemakkelijk worden gemaakt rond vrijwel elke gebeurtenis.

Uitgespreide het wedden werkt ook in de financiële markten. Hier, het concept verspreiding-het verschil tussen een “bod” en de “aanbieding” prijs (of kopen en verkopen van prijs) gepresenteerd voor een bepaald activum. Als u denkt van het actief real-time marktprijs zal dalen onder het bod, je could’nt “verkopen” het activum in afwachting van de druppel. Omgekeerd, als je denkt dat de prijs gaat boven het aanbod uit te stijgen dat, kon “koopt u” het activum. Uw winst of verlies wordt bepaald door het aantal punten die de prijs beweegt.

Laten we eens kijken naar een snelle voorbeeld

laptop-1071781_640Stel dat u wilt deelnemen aan de uitgespreide het wedden op aandelen van Google. De beurs heeft een bod van 695 en aanbod van 705th laat het Ford productie, stel dat je gelooft dat de prijs zal dalen onder 695. Dus je “” de aandelen verkopen (Houd in gedachten, u niet werkelijk de eigenaar van de onderliggende waarde), inzetten van $2 voor elk punt in beweging van de prijs.

 

Als de koers van het aandeel van de Googles als hieronder 695 zoals u verwacht, zult u profiteren van $2 voor elk punt. Bijvoorbeeld, als het als 690, u $10 profiteren zult als het als 650, u $ 90 profiteren zult. it’s to you wanneer te sluiten van het contract en uw winst te nemen.

Stel echter dat Googles prijs beweegt in de tegenovergestelde richting. In plaats van onder 695, 705, en vervolgens van 710th hier het stijgt tot 702, dan uw verlies is gelijk aan $2 voor elk punt boven het bod (d.w.z. 695). Als u het contract op 702 sluiten, je $14 op 705 verliest, je $20 verliest en op 710, u $30 opnieuw verliest, kiezen u om het te sluiten uit.

Dat zijn de basisprincipes te verspreiden weddenschappen in de financiële markten. Denkt u misschien, “Als ik voorspel correct de beweging van de prijs van een actief, kan ik een enorme winst maken zonder zelfs het activum te kopen.” Dat is waar. Het is echter vermeldenswaard dat u daarom een groot verlies lijden zou als uw voorspelling blijkt te kloppen. Als uw nog nooit eerderzo een voorspelling gedaan hebt, adviseren wij uw om eens hier te kijken www.binaireopties.biz/anyoption 

Uw verliezen te beperken en vergrendelen in uw winsten

Handelsplatformen dat overeenkomt met het uitgespreide wedden dat kunnen u instellen van stop loss orders om te beperken uw verliezen. Een stop loss in wezen sluit de handel als de prijs van het onderliggende actief gebruik maken van een bepaald punt.

Laat het ons eerdere voorbeeld van Google gebruiken om te zien hoe dit werkt. Stel dat u wager $2 een punt dat de koers van het aandeel van de Google zal lager is dan het bod van 695 in plaats daarvan, begint de prijs te klimmen met no. teken dat zij wil omdraaien. Als je de handel bekijkt, kon u gewoon sluiten het contract, waardoor uw verliezen te beperken. Als u het niet kijkt, zou de prijs blijven klimmen voor onbepaalde tijd, uitbreiding van uw verliezen in het proces, voor meer inofrmatie kunt uw ook hier terecht binaireopties.biz